42

Tak fordi du kigger forbi.

Altmusik handler om musik. Alt slags musik. Kort og kort. Vi, der skriver, har alle det til fælles, at vi går mere end almindeligt meget op i musik. Og så lader vi os sjældent imponere. For vi har hørt og set det hele før – mange gange. Men når vi så alligevel falder over noget, der er værd at lytte til, så er det her - på Altmusik – musikken bliver delt. Og kommenteret. Og du er velkommen til at lytte med og lade din pen komme til orde. Eller sagt på en anden måde. Det håber vi, du vil.

På Altmusik kan du først og fremmest lytte til musik. Det er det et krav til de skrivende. En post skal indeholde links til musik, du kan lytte til. Et eller andet sted på nettet. Du kan også læse lidt om musikken. Nogle gang. For det er egentlig ikke det, der er hensigten med siden her. Hvis du vil fordybe dig i alen lange, akademiske analyser, anmeldelser og biofgrafier er der så mange andre steder, du kan finde dem.

Altmusik er ikke nødvendigvis stedet, der kan give dig indblikket i det nyeste af det nye. Det kan det også. En gang i mellem. Hvis der altså er noget af det nye, der falder i vores smag. Men på Altmusik garanterer vi, at den musik, du finder her, har fået et personligt kvalitetsstempel. For den eneste regel, der er på Altmusik er, at der KUN bliver linket til musik af højeste kvalitet. Der bliver ikke spillet musik, fordi det er aktuelt, eller fordi et band er i byen. Med mindre selvfølgelig det er et godt band.

One thought on “42

 1. Hej Altmusik,

  Jeg ville bare lige gøre jer opmærksomme på lidt nye danske soniske udskejelser.
  Western Skies Motel er et instrumentalt projekt, der opererer i krydsfeltet mellem americana og post rock. Med organiske virkemidler som harmonium og lap steeel udforskes stemninger af tusmørke, tørke og endeløse labyrintiske landeveje som en allegori over sindets kringelkroge. Musikken er blevet skabt udfra en vision om et stemningsmættet, sammenvævet teksturalt lydbillede. Arbejdsformen har været præget af improvisation og umiddelbarhed i kompositionerne, hvor feedback blander sig med behagelige bløde ambientklange, harmonier udvikler sig umærkeligt til dissonans og melankolien emmer af lige dele håb og afmagt.
  westernskiesmotel.bandcamp.com

  Mvh
  René

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>